COV Gorkum zingt online, maar droomt van een volle Grote Kerk

Nu COV weer in lockdown is en ze niet samen live kunnen zingen, is men weer online gegaan en ‘zoomen’ zij met de afzonderlijke stemgroepen. Het is behelpen, maar zij houden de moed erin.

Juist omdat ze iets hebben om naar uit te kijken, een belofte die volgend jaar hopelijk z’n vervulling krijgt: COV Gorkum bestaat in 2022 100 jaar! En voor dat jubileum is COV hard aan de slag, nu online, maar straks als het weer mag live!

Er wordt op dit moment aan de Hohe Messe van J.S. Bach. Lijkt het je leuk om mee te doen en wil je met hen meedromen. Meld je dan aan als projectlid. Je bent van harte welkom.  

Projectlid worden

Zangliefhebbers die geen lid willen worden van het COV koor, maar wel graag dat ene concert willen meezingen, zijn van harte welkom om op projectbasis mee te doen. Concreet betekent dat: vanaf 1 oktober tot en met eind januari samen met het koor repeteren met als afsluiting een mooi concert met professionele solisten en orkest in de Grote kerk van Gorinchem.

facebook

Geef een reactie