Gemeentesecretaris verruilt Gorinchem voor Schiedam

Per 1 april maakt Caroline Bos de overstap naar Schiedam. Daar is zij benoemd als gemeentesecretaris. Caroline heeft dezelfde functie 2,5 jaar bekleed in Gorinchem.

“Ik heb met ontzettend veel plezier in én voor Gorinchem gewerkt. Het is een geweldige stad. Ik ben trots op de organisatie en de stappen die wij samen voor de stad hebben gezet. Schiedam is qua uitdagingen en cultuur vergelijkbaar. Maar wel twee keer zo groot en dichterbij huis. En ook in Schiedam direct een goede klik met de burgemeester en wethouders,” blikt Caroline Bos terug.

Caroline Bos

Goede basis gelegd

Burgemeester Reinie Melissant: “De schok van het vertrek van Caroline is groot, zowel in het college als in de organisatie. Ze heeft een goede basis gelegd voor de ontwikkeling van de organisatie én voor de ontwikkelingen in de stad. Ik wens Caroline net zo’n mooie tijd in Schiedam, als ze in Gorinchem had. Wij zullen haar missen, zowel als mens en als gemeentesecretaris.”

Opvolging

Binnenkort maakt het college bekend hoe de procedure rond de opvolging van Caroline Bos eruit gaat zien.

Geef een reactie