Besparen op energiekosten met warmtescan en cadeaubon

Vindt u duurzaamheid belangrijk én wilt u besparen op uw energiekosten? Vraag dan nu een gratis warmtescan aan van de voorgevel van uw woning. U ziet dan waar de warmte uit uw woning weglekt. Zo ziet u dus waar u het beste kunt isoleren.

Veel woningen verliezen warmte door te weinig isolatie. Dit is niet duurzaam én het betekent extra stookkosten. Gemeente Gorinchem helpt inwoners graag op weg om de woning te verduurzamen. In samenwerking met Het Nieuwe Wonen bieden we inwoners nu een gratis wamtescan ter waarde van €35,00 aan.

Hoe werkt het?

Met een speciale camera wordt een infraroodfoto van de woongevel gemaakt. U ontvangt deze foto met een korte toelichting over het warmteverlies. Zo kunt u zien of het verstandig is om naar glas, vloer- of daksisolatie te kijken. Of misschien helpen radiatorfolie of tochtstrips?

gemeente

Op een later moment ontvangt u een uitnodiging voor de gratis online informatiebijeenkomst ‘Help, mijn woning lekt warmte’. Daar krijgt u meer informatie over de maatregelen die u kunt nemen, adviezen en tips.

Wilt u graag een gratis warmtescan laten doen? Dan kunt u zich aanmelden via Het Nieuwe Wonen. Of neem contact op via info@hetnieuwewonen.nl of 0345 533 933.

Cadeaubon

Wilt u nog meer besparen op energiekosten? Dan kunt u als huiseigenaar, als u dit nog niet hebt gedaan, ook nog een cadeaubon aanvragen van 45 euro. Met dit bedrag kunt u energiebesparende producten kopen, zoals tochtstrips, radiatorfolie, een waterbesparende douchekop op LED-lampen.

Woningeigenaren ontvingen deze cadeaubon al in het najaar van 2020. Wegens succes is deze actie verlengd tot en met 31 maart 2021. Dus heeft u de cadeaubon al aangevraagd, maar nog niet verzilverd in de speciale webshop? Of heeft u de kortingscode nog helemaal niet aangevraagd? Doe dat dan snel, want op is op. Aanvragen en besteden kan via de website van het Regionaal Energieloket

Geef een reactie