Binnen blijven en toch sneeuwfoto’s maken

Ondanks dat ik tijdens de coronatijd binnen moet blijven, verveel ik mij zelden of eigenlijk nooit. Er is altijd wat te doen. De website “Gorkums Nieuws” bijhouden bijvoorbeeld.

Bijhouden wat er zoal op Internet langs, wat schrijven en als ik niet meer weet, dan is er nog steeds Netflix. Ik zie graag een leuke film of serie.

Maar ik maak ook nog foto’s. Vanuit het raam van mijn woning. En nu met de sneeuw is dat ook de moeite waard. Hieronder een paar “binnenopnames”.

Maar dankzij de sociale media kom ik ook aan foto’s van buiten in de sneeuw. Gelukkig heb ik ook lezers die prachtige foto’s maken tijdens hun wandelingen buiten. Ester Dammers is er daar een van. Zij vindt het prima dat ik haar foto’s op de website gebruik. Dichtbij huis vindt zij al de mooiste sneeuwfoto’s. Hieronder de foto’s van Ester.

Klik op de foto’s voor groter formaat.

foto’s: Ester Dammers

Geef een reactie