Containers legen en sneeuw

Deze week doen we ons uiterste best om alle containers leeg te maken. Vanwege de winterse omstandigheden legen we alleen containers waar we veilig bij kunnen. U kunt ons helpen door uw container op een goed bereikbare plek te zetten, als dat mogelijk is.

Door sneeuwhopen en gladheid zijn doodlopende straten, waar we achteruit terug moeten rijden en straten waar veel obstakels zijn, slecht of niet bereikbaar voor onze chauffeurs.

Ook wegen met steile op- of afritten mijden we deze week. Veiligheid voorop! Is uw container deze week niet geleegd? Dan komen we niet terug om dit alsnog te doen.

De inzameling van papier komt deze week tot en met zaterdag 13 februari te vervallen. Wij vinden dit niet verantwoord, in de avonduren, met ook de inzet van veel vrijwilligers.

Als de container niet helemaal vol zit en eigenlijk niet geleegd hoeft te worden, zet deze dan niet aan de straat maar wacht tot de volgende inzamelronde volgens uw persoonlijke afvalkalender. Vrijdag gaven we op onze website en op Facebook handige tips om te voorkomen dat de inhoud vastvriest en we de container niet kunnen leegmaken.

Geef een reactie