Voetgangster geraakt door auto na kop-staartbotsing bij oversteekplaats

Een voetgangster is donderdagochtend 11 februari 2021 gewond geraakt bij een ongeval op de Banneweg in Gorinchem. De vrouw werd geraakt door een auto die door een achteropkomende auto het zebrapad op geduwd werd.

Tekst en foto’s © Hulpdiensten Gorinchem

Het ongeval gebeurde toen een auto voor het zebrapad stopte om de voetgangster over te laten steken. Dit werd niet tijdig gezien door een achteropkomende automobilist. Deze klapte met zijn voertuig op de voorste auto en die schoot door de klap tegen de overstekende vrouw.

Politie en een ambulance kwamen met spoed ter plaatse. De vrouw is nagekeken door ambulancepersoneel en vervolgens voor verder onderzoek naar het naastgelegen ziekenhuis gebracht. De beschadigde auto’s zijn door een berger opgehaald.

De Banneweg was tijdens het incident afgesloten in de richting van de Binnenstad.

previous arrow
next arrow
Shadow
Slider

Geef een reactie