Tekenen voor Reinigingsdienst Waardlanden

Op glibberige wegen, manoeuvrerend door de sneeuw, en ook nog eens in coronatijd: de stoere mannen en vrouwen van Waardlanden die onze afvalcontainers legen.

Elke dag weer. Zodat ons afval wordt gerecycled. En onze omgeving mooi en schoon blijft. Ze zijn onze Afvalhelden! Vind jij dat ook? Dan gaan we ze samen bedanken voor hun goede werk: maak een mooie tekening voor jouw Afvalheld.

Uit alle tekeningen kiezen we er eentje die we printen op een leuke gadget. Die geven we aan onze Afvalhelden, met dus misschien wel jouw tekening! Ook loten we drie tekenaars die een mooi cadeautje krijgen. Alle tekeningen hangen we op in de hal van ons kantoor. Dan kan iedereen ze elke dag zien.

Stuur je tekening gratis naar Antwoordnummer 284, 4200 VB Gorinchem. Zet er ook je naam, leeftijd en telefoonnummer bij. Insturen kan tot en met 26 februari.

Veel plezier met tekenen, we zijn enorm benieuwd!

Geef een reactie