Positief coachen – Toolkit voor trainers

Nadat de workshops vanwege het coronavirus zijn geannuleerd, heeft Positief Coachen Gorinchem vier korte filmpjes gemaakt. De komende weken kun jij vanuit huis leren en inspiratie opdoen om jouw spelers nog betere begeleiding te geven.

Deze week vraag 1: Hoe jonge sporters zich ontwikkelen? Jij bent als trainer(ster) toch ook bezig met het ontwikkelen en beter maken van jouw spelers, maar welke algemene en fysieke ontwikkeling zijn hierin belangrijk? Bekijk het nu op https://respect.gorinchem.nl/toolkit-trainers/

De lessen worden gegeven door Anouk van den Berg. Anouk van den Berg is ontwikkelingspsycholoog en SPORTPSYCHOLOOG VSPN®. Ze is sinds 2014 werkzaam in haar eigen sportpsychologiepraktijk genaamd MOOOST. Wat staat voor Mentale Ontwikkeling en Ondersteuning in het Onderwijs en voor SportTalenten. Ze begeleidt sporters uit diverse takken van sport en adviseert sportouders en coaches. Haar doel is dat sporters met plezier en zelfvertrouwen op de baan of het veld staan.

Anouk verzorgt in het seizoen 2020-2021 een serie workshops op de Gorcumse sportverenigingen. Ze leert trainers, ouders en bestuurders hoe ze de verschillende thema’s rondom positief coachen in praktijk kunnen brengen.

Geef een reactie