Digitale Kunstdialoog

Komende woensdag is het weer zover. Heel fijn als je het bericht deelt met andere mogelijke belangstellenden. Tot het moment aanbreekt om weer veilig bijeen te komen organiseer ik elke twee weken een digitale Kunstdialoog.

Doe je mee met de digitale Kunstdialoog op woensdag 24 februari van 10.00/11.30 uur.

Weet je andere mensen die belangstelling hebben, stuur de link dan graag door. Lukt het volgende week niet, hou dan de agenda in de gaten want twee weken later is er weer een dialoog. Steeds met een nieuw onderwerp en een wisselend gezelschap.

Even aanmelden en je krijgt de inloglink.

Lijkt het lastig, dat digitale ontmoeten, neem dan van te voren even contact op, dan loods ik je erdoorheen. En oefenen we een keertje. Het valt echt erg mee! Misschien heb je gelijk een aanleiding om hierna meer mensen digitaal te ontmoeten.

Kunstdialoog digitaal | in agenda SamenGorinchem

Geef een reactie