Een klein gebaar

Het Oranje Fonds heeft een actie. “Plak een Vlam op je raam”. Zo’n zelfde actie was al een groot succes bij onze buren in België. Het is een kleine moeite.

Bron: Oranje Fonds

De Vlam: Niemand Alleen

Dit is de vlam. Een symbool van warmhartigheid. Het betekent: ik draag een ander een warm hart toe. Iedereen kan de raamsticker gratis aanvragen. Met dit kleine gebaar kunnen we aan elkaar laten zien dat niemand er alleen voor hoeft te staan. 

Aanvraag Raamsticker

Door het opplakken van de sticker op jouw raam draag je bij aan iets groters. Want met dit kleine gebaar maken we verbinding zichtbaar. Het is een vertrekpunt voor alle mensen die willen helpen.

Met de sticker geef je aandacht aan iedereen die in ons land klaarstaat voor een ander. Je laat zien dat je het belangrijk vindt dat we verbonden zijn, in een tijd waarin afstand houden noodzakelijk is. Door de vlam weten we dat we er voor elkaar zijn.

Verbindend vuurtje

Begin jij een verbindend vuurtje? Draag de vlam dan zichtbaar uit. Op je raam of waar je het dan ook maar passend vindt. Niet voor het Oranje Fonds, maar voor iedereen in ons land.

#niemandalleen

En misschien wil je ons helpen nog meer mensen te bereiken. Door een foto van jouw sticker te delen op je socials met #niemandalleen, en het Oranje Fonds te taggen zodat we dit kunnen reposten. En door je vrienden en familie op deze actie te wijzen. Doe je mee?

Geef een reactie