Etalageaanbieding van de maand

Martin Copier presenteert in de komende maanden in de etalage hun galerie de “Etalageaanbieding van de maand”. Hele interessante aanbiedingen waar zij de bewoners van de gemeente Altena en omstreken op trakteren.

Dit kan werk van Martin Copier zelf zijn, maar ook van andere kunstenaars. Prachtig werk, maar voor een net iets aantrekkelijkere prijs. Als u interesse heeft is het natuurlijk mogelijk om het werk eerst in alle rust in uw woning of bedrijf op zicht uit te proberen. Is een werk verkocht dan komt er weer een nieuwe aanbieding voor in de plaats.

Het loont dus echt de moeite om de komende tijd regelmatig even langs de galerie te rijden of te wandelen want wie weet hangt uw droomkunstwerk wel in de aanbieding. Deze maand wordt er geopend met 2 spectaculaire werken.

zicht op Werkendam
geploegd land

Het eerste schilderij is “uitzicht op Werkendam” gezien vanuit de Biesbosch en het andere schilderij is “geploegd land”. Beide werken zijn 2500 mm lang en 900 mm hoog.

Voor de prijs moet u echt even in de etalage kijken. Martin Copier hoopt u langs de galerie te zien rijden of wandelen in de komende maanden. De verlichting in de etalage blijft tot 21 uur branden.

galerie Martin Copier – Kruisstraat 24, Werkendam

Geef een reactie