Elke maandag parkeerverbod op marktterrein

Elke maandag is er op de Groenmarkt en rond de Grote Kerk de weekmarkt. Daarom geldt daar vanaf maandag 0.00 uur tot maandag 17.00 uur een parkeerverbod. Ook nu de markt vanwege corona in aangepaste vorm plaatsvindt.

Helaas staan er op het aangegeven tijdstip toch vaak auto’s geparkeerd waardoor de markt niet opgebouwd kan worden. Het opbouwen gebeurt op maandag rond 05.00 uur in de ochtend. Staat uw auto op dat moment op het marktterrein, dan wordt deze weggesleept naar het terrein van Kooijman Takel & Berging in Vuren.

Parkeer in parkeergarage Kazerneplein

Tip: uw auto kunt u vanaf zaterdag 17.00 uur tot maandag 10.00 uur gratis parkeren in parkeergarage Kazerneplein.

Contact

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op via telefoonnummer 14 0183. Is uw auto weggesleept? Kijk voor meer informatie bij wegslepen voertuigen.

Geef een reactie