De week van de AfvalHelden is begonnen!

Update 4 maart: Deze week worden de mannen en vrouwen die werkzaam zijn in de afval- en reinigingssector in het zonnetje gezet. Bijna 30.000 professionals in ons land zorgen er dagelijks voor dat afval wordt opgehaald en daarna grotendeels een nieuwe toepassing vindt.

Op die manier dragen ze allemaal bij aan een betere en schonere wereld. Wethouder Joost van der Geest overhandigde de medewerkers van het afvalbrengstation van Reinigingsdienst Waardlanden in Gorinchem een taart om ze te bedanken voor hun inzet.De week van 1 t/m 7 maart is de landelijke week van de AfvalHelden. In deze week wordt bij afvalbedrijven, in de media en op andere plaatsen aandacht besteed aan het belangrijke werk van de medewerkers in de afvalsector.

Zij zijn onmisbaar om onze wijken leefbaar te houden. Op onze Facebookpagina ziet u komende week meerdere berichten over het belangrijke werk dat onze medewerkers voor u verrichten.

Op de foto: Luuk en Muammer, voordat zij het afvalbrengstation van Gorinchem gaan openen.

Geef een reactie