Nieuwe naam voor LOGOS-school Hoog Dalem

Welkom op Het Kleurenlint!

Op 10 maart hebben de kinderburgemeester van Gorinchem Samuël Heule en LOGOS-bestuurder Henk Mackloet de nieuwe unieke naam van de LOGOS-school op de Laagdalemseweg in Gorinchem feestelijk onthuld.

Als CBS Het Kleurenlint gaat deze voormalige dependance van De Regenboog zelfstandig verder. De nieuwe naam en huisstijl dragen bij aan de zichtbaarheid en versterken het unieke karakter van de school. Op het moment van de onthulling gaat ook de informatieve en wervende website live.

Eigen karakter

De naam CBS Het Kleurenlint karakteriseert de visie van de school op kind en onderwijs. De naam staat voor de eigen kleur en uniciteit van elk kind, beweging, speelsheid, viering, de waarde van verschillen. Het lint verwijs naar kansrijke, leerzame verbindingen tussen mensen en naar de naam
van het deel van de wijk Hoog Dalem waar de school is gevestigd.

Zichtbare scholen

Stichting LOGOS waar Het Kleurenlint onder valt streeft naar zichtbare eigenheid van de scholen. Dat geldt ook voor deze voormalige, sterk groeiende dependance van CBS De Regenboog. Met de nieuwbouw van de nieuwe Brede School Hoog Dalem in het vooruitzicht positioneert Het Kleurenlint zich in de nieuwe wijk als de christelijke wijkschool voor kinderen van 4 tot 12.

Website

Op het moment van de onthulling gaat ook de kleurrijke nieuwe website live, waar ouders van (nieuwe) leerlingen alles kunnen lezen over het onderwijs voor hun kind.

previous arrow
next arrow
Shadow
Slider

Geef een reactie