Online bijeenkomst nieuwbouw Gilde Vakcollege Techniek

Op woensdag 24 maart a.s. zal er van 19.00 – 20.00 uur een bijeenkomst georganiseerd worden voor de omwonenden van de nieuwbouw Gilde Vakcollege Techniek. Het wordt een online bijeenkomst via Teams. Omwonenden kunnen zich aanmelden voor de avond via  de website van de school. (gilde.cvo-av.nl/nieuws/ “Online bijeenkomst nieuwbouw Gilde Vakcollege Techniek”.) De nieuwbouw Gilde komt op de locatie Hoefslag/Haarweg.

Het webinar zal plaatsvinden op woensdag 24 maart a.s van 19.00 – 20.00 uur via Teams. Omwonenden kunnen zich aanmelden voor de avond via  de website van de school. (gilde.cvo-av.nl/nieuws/ “Online bijeenkomst nieuwbouw Gilde Vakcollege Techniek”.)

Gedurende de webinar zal de directie van de school meer vertellen over het Gilde Vakcollege Techniek en de wethouder van de gemeente Gorinchem, de heer Van Doesburg, zal de omgevingsplannen toelichten. 

Inpressie van het nieuwe Gilde door ontwerpburau voor architectuur en stedenbouw © De Zwarte Hond

Daarna zal de architect – De Zwarte Hond uit Rotterdam – ude deelnemers aan het webinar meenemen in de uitwerking van het programma van eisen naar een passend voorontwerp. 

Gilde begrijpt dat de directe buren en omwonenden ook benieuwd zullen zijn naar de uitwerking. Zij willen de deelnemers in het webinar meenemen in die uitwerking en tonen hoe deze unieke school mooi ingepast kan worden in het landschappelijke karakter van de aangewezen locatie. Doelstelling is om het gebouw in 2024 in gebruik te kunnen nemen.

Geef een reactie