Gewonden bij aanrijding op A15; man uit Tiel aangehouden

Bij een aanrijding op de A15 bij Vuren zijn maandagochtend 15 maart 2021 twee gewonden gevallen. Het ongeval gebeurde omstreeks 05:35 uur op de rijbaan richting Nijmegen, ter hoogte van de Veenbult. Bij het ongeval waren een busje en een personenauto betrokken.

Tekst en foto’s © Hulpdiensten Gorinchem

Politie, twee ambulances en Rijkswaterstaat kwamen met spoed ter plaatse. De rijbaan werd vanwege de hulpverlening volledig afgesloten. De bestuurders van het busje (31-jarige man uit Tiel) en de personenauto (48-jarige man uit de gemeente Altena) raakten gewond en zijn per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De 31-jarige man uit Tiel wordt verdacht van het rijden onder invloed van verdovende middelen. Ter plaatse werd bij hem een positieve speekseltest afgenomen. De man is hierop aangehouden en bij hem werd een bloedproef afgenomen. Daarnaast wordt de man verdacht van het rijden zonder geldig rijbewijs.

Beide voertuigen zijn door een bergingsbedrijf meegenomen. De A15 was door het ongeval bijna twee uur lang volledig afgesloten.

previous arrow
next arrow
Shadow
Slider

Geef een reactie