Internationaal Filmfestival Gorinchem

Parels van films moeten gezien worden..!

– Festivaldirecteur Anika van der Kevie

Laten we meteen met de deur in huis vallen: wij hebben ontzettend leuk nieuws! Na maanden van selecteren, lastige keuzes maken en aanpassen aan de huidige omstandigheden… Presenteren wij met gepaste trots een uniek filmprogramma vol met films in première, voorpremière of eenmalig in Nederland te zien en nog veel meer moois!

Ons filmprogramma IFFG 2021 is bekend!

Bekijk het snel op de website en besluit welke films jij gaat kijken tijdens het online festival van 14 t/m 18 april 2021.

Speciale aandacht

Het filmaanbod is met veel aandacht geselecteerd door de filmcommissie. Daarbij hebben zij gekeken naar actualiteiten, wereldse thema’s en bijzondere cinematografie. Bij diverse films zoomen wij in op: duurzaamheid, identiteit en mensenrechten.

De films zijn stuk voor stuk prachtig en wij kunnen niet wachten om deze mooie beelden en bijzondere verhalen met jullie te delen.

Geef een reactie