Voedselbank verrast door jeugdige Lucas

Lucas Branderhorst uit Gorinchem verraste de voedselbank met 4 volle tassen boodschappen. Op zich al een geweldig gebaar, maar zeker als je bedenkt dat Lucas 7 jaar is. Bij zijn voordeur zette hij een kistje neer en bij de buurtbewoners stopte hij een briefje in de brievenbus

Hiermee riep hij hen op om eten in het kistje te doen. Hij vond dat arme mensen ook eten moesten hebben. De buurtbewoners vonden dat een goed idee en er werd zoveel eten in het kistje gedaan, dat Lucas donderdag de vier volle tassen bij de voedselbank aan de Schelluinsevliet kon brengen. Bij de voedselbank waren ze er erg blij mee.

Door dit project heeft Lucas de smaak te pakken. deze keer wilt hij iets doen voor kinderen die geen speelgoed hebben. Een zoon om trots op te zijn als ouders.

foto: A. Branderhorst

Geef een reactie