Buurtactie energiezuinig wonen Gildenwijk

De gemeente Gorinchem houdt 25 maart 2021 samen met het Regionaal Energieloket een online informatiebijeenkomst over energiezuinig wonen. Deze gratis bijeenkomst is bedoeld voor woningeigenaren in de Gildenwijk. De bijeenkomst is van 19.30 tot 21.00 uur.

Energie besparen

Een energieadviseur van het Regionaal Energieloket heeft de afgelopen tijd een aantal verschillende typen woningen onderzocht. Per type is een adviesrapport geschreven. Hierin staat wat de slimste stappen zijn om energie te besparen en zijn bruikbaar voor alle mensen met een woning van dat type.

Adviesrapporten

In zo’n rapport staat hoe u het comfort, de kwaliteit en het energieverbruik van uw woning kunt verbeteren. Voert u een deel van de adviezen uit? Dan bespaart u veel energie. Als u alle adviezen uit het rapport opvolgt, kunt u uw woning aardgasvrij en/of energieneutraal maken. Het rapport geeft ook een indicatie van de energiekosten die u kunt besparen. 

Benieuwd naar het advies voor uw woningtype?

Tijdens de online informatiebijeenkomst geven we uitleg over de adviezen per woningtype en over subsidies voor energiebesparende maatregelen. Ook krijgt u tips hoe u tegen geringe kosten toch energie kunt besparen. U kunt tijdens de online bijeenkomst ook vragen stellen. Na de informatieavond kunt u de adviesrapporten online opvragen.

Wilt u de informatiebijeenkomst bijwonen?

Ga naar de website van het Regionaal Energieloket. Klik op de groene knop met Buurtactie Energiezuinig Wonen in de Gildenwijk en schrijf u in.

Vragen?

Heeft u nog vragen over de buurtactie of de bijeenkomst? Neem dan contact op met het Regionaal Energieloket via projecten@regionaalenergieloket.nl of bel naar 088 525 4110.

Geef een reactie