‘Kinderopvang en Onderwijs’!

Gorkum.TV bouwt opnieuw verder aan het nieuwe platform ‘Kinderopvang en Onderwijs’! Zij zijn verheugd een prachtige nieuwe samenwerking met Stichting LOGOS aan te kondigen voor het platform ‘Kinderopvang en Onderwijs’. Op de foto zetten Henk Mackloet en Leontien Loos-Hoogendam hun krabbel onder dit mooie nieuwe partnerschap.

foto: Gorkum TV

Op dit platform, waar binnenkort alle locaties voor opvang en onderwijs in onze stad te vinden zijn, helpen we u met het zoeken naar de perfecte kinderopvang of school voor uw kind. Onderwijslocaties onderscheiden zich met video’s en laten zien wat bijzonder is aan de opvang of school en wat deze geschikt maakt voor uw kind.

Ook uw school of kinderopvang op de kaart zetten met een videoboodschap? Wij helpen. Neem gerust eens contact op met leontien@gorkum.tv

Geef een reactie