Kinderboekenschrijfster Mylo Freeman leest voor!

Prentenboekschrijfster Mylo Freeman online in Gorinchem!

Mylo Freeman is bekend van het prentenboek Tweeling! van de Kinderboekenweek 2020 en de prentenboeken over Prinses Arabella en Zaza. Diversiteit en inclusiviteit staan centraal in haar prentenboeken. Wil je meer over haar weten? www.mylofreeman.com

Meer over boekenpret.

Voorlezen heeft een positief effect op de woordenschat en de taalbeheersing van kinderen. Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen. De Gemeente Gorinchem, de CED-Groep en de Bibliotheek AanZet stimuleren voorlezen aan peuters en kleuters al jaren op een bijzondere en speelse wijze. Deze Boekenpretbijeenkomst is hier een mooi voorbeeld van.

Praktische informatie

  • Waar: online via Microsoft Teams
  • Wanneer: woensdag 21 april 2021
  • Tijd: 15.00 – 16.00 uur
  • Wie: kinderen van 3 t/m 7 jaar samen met hun (groot)ouders
  • Toegang: gratis, aanmelden via dlinthorst@debibliotheekaanzet.nl

Geef een reactie