Online Alzheimer Café start!

Meekijken en luisteren met het online Alzheimer Café Gorinchem kan vanaf donderdag 6 mei. Gewoon vanuit uw luie stoel via uw laptop, tablet of smartphone. Het Alzheimer Café Gorinchem doet mee met een pilot van Alzheimer Nederland in samenwerking met Stamtafel.

Op donderdagavond 6 mei van 19.30 tot 20.15 uur vindt het eerst onlinecafé plaats. We gaan in gesprek over de vraag ‘Wat is dementie?’ Wanneer weet u dat het dementie is en niet gewoon vergeetachtigheid? Is het belangrijk om een diagnose te hebben? Deze en andere vragen komen aan bod. U kunt zich aanmelden via de site: https://bit.ly/39GLQyC

Na aanmelding ontvangt u een mail met een link voor deelname aan het (gratis) onlinecafé. Dit betekent dat u anoniem kunt meekijken en via de chat uw vragen kunt stellen. U bent van harte welkom! Voor meer informatie kunt u tijdens kantooruren bellen met de ouderenadviseur van het sociaal team Suzanne Visser tel.: 06-50747205

Geef een reactie