Gestolen voertuig uit het buitenland 

Zaterdag 10 april 2021, surveilleerde de politie over de A27 bij Meerkerk. Daarbij zagen zij een Belgische bestelauto rijden met twee inzittenden. Na controle in het systeem systeem bleek dat dit voertuig een dag eerder in België was gestolen. Met behulp van andere collega’s hebben zij het voertuig laten stoppen. Na controle heeft de politie nog meer goederen in de bestelauto aangetroffen, welke vermoedelijk ook van diefstal afkomstig waren.

De bestuurder en de bijrijder zijn aangehouden en verblijven momenteel in het arrestantencomplex in Houten. Een eenheid van basisteam De Copen (hieronder vallen de gemeentes Woerden, IJsselstein, Lopik, Oudewater & Montfoort)  heeft  de tweede verdachte overgebracht.

De recherche heeft de zaak in onderzoek.

politie politie

Geef een reactie