Verandering data Waardlanden tijdens feestdagen

De afval- en grondstoffeninzameling op sommige dagen deze maand en mei veranderen in verband met feest- en gedenkdagen. Het gaat om Koningsdag (dinsdag 27 april), Nationale Herdenking (dinsdag 4 mei), Hemelvaartsdag (donderdag 13 mei) en tweede pinksterdag (maandag 24 mei).

De wijzigingen per gemeente vindt u op onze website www.waardlanden.nl en komen in uw lokale krant. Uw persoonlijke inzamelschema vindt u ook op www,waardlanden.nl. Vul uw postcode en huisnummer in en u ziet wanneer we bij u een container legen. U vindt uw kalender ook in onze app. Heeft u de app nog niet? Installeer hem dan, u vindt hem in de App Store (IOS) en Google Play (Android).

Tip: stel het ontvangen van notificaties in. Dan ontvangt u actuele berichten, zoals wijzigingen van ophaaldagen en een melding wanneer u een container aan de weg kunt zetten. Heel handig! Wilt u uw inzamelkalender niet digitaal maar liever op papier? Dat kan ook. Stuur een e-mail naar info@waardlanden.nl met uw adresgegevens, dan zorgen we dat u de kalender thuis ontvangt. Of vraag hem telefonisch aan via 0183 – 68 11 11. Met de kalender op papier bent u niet direct op de hoogte als er iets wijzigt in de ophaaldagen.

Geef een reactie