Woord en Daad kringloopwinkel ontvangt gift en sponsoring voor bus

Henri van Bennekom van de Rabobank Lek en Merwede heeft op donderdag 25 maart een cheque ter waarde van 500 euro uitgereikt aan de Woord en Daad Kringloopwinkel aan het Melkpad voor de aanschaf van een andere bus.

Henri van Bennekom mocht zijn persoonlijk coöperatiebudget uitreiken en koos ervoor dit aan de Gorcumse kringloopwinkel te schenken. Het internationale doel van de kringloopwinkel, als ook de waarde van de winkel voor de lokale gemeenschap waren voor hem beweegredenen om met zijn budget aan bij te dragen.

De bus van de kringloopwinkel is tevens gesponsord door de firma Kleyn Vans uit Vuren. Dankzij hen en de Rabobank kunnen de chauffeurs weer op pad om goederen op te halen en te bezorgen.

Woord & Daad

Geef een reactie