Zelf de slingers ophangen: take-away wandeling in de stad

Happen en Stappen in Gorinchem

Nu de zon steeds vaker gaat schijnen, is het tijd voor weer een beetje schwung in de stad! Op initiatief van Martine de Bas (Bed & Breakfast De Vestingdriehoek en altijd op zoek naar leuke Gorcumse belevenissen voor haar gasten) en Ardjuna van der Weg bundelen zes horecaondernemers op zaterdag 17 en zondag 18 april hun krachten om samen een take-away wandeling mogelijk te maken. Het idee is niet uniek, maar nog niet eerder in Gorinchem uitgevoerd: een wandeling in en rond de binnenstad met zes tussenstops waar je een lekker hapje op kunt halen.

Martine: ‘Ik liep al langer met het idee en besprak dat met Ardjuna die het ook wel zag zitten. Een aantal telefoontjes later hadden wij een enthousiaste club ondernemers verzameld die wel mee wilden doen’. ‘Maar dan begint het dus pas’, vult Ardjuna aan ‘want dan moet je dus ook de ideeën bij elkaar gaan brengen en praktische zaken als kaarten en de verkoop regelen’.

Met de kaarten is het dankzij René Bleuanus (2Seconds Creative Crew) en de GCC meer dan goed gelukt. ‘We vinden het echt heel tof om te zien dat ondernemers elkaar zo kunnen steunen, dit kan niet anders dan een heel leuke én smakelijke ervaring worden’, besluiten beide initiatiefnemers.

Kaarten worden uitsluitend in de voorverkoop verkocht door de betrokken ondernemers en kosten € 35 per persoon. Deelnemers zijn: Eetcafé De Knijp, Bar & Keuken Stoute Karel, Eet en Drinkerij ’t Oude Stadthuys, Restaurant De Hoofdwacht, Grand café ’t Gelagh en La Caponnière.  Hoe werkt het? Geïnteresseerden kunnen het best een mail sturen naar info@stoutekarel.nl , de kaarten vliegen namelijk de deur uit en een beetje regie is wel zo klantvriendelijk.

Op de middag van je keuze wandel je tussen 13.00 – 18.00 uur een rondje in de binnenstad en haal je bij alle deelnemende ondernemers op vertoon van je stempelkaart een lekker hapje. Let op: er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar en op = op! Uiteraard houden de ondernemers zich aan de geldende gezondheidsregels en verwachten zij dat van hun gasten ook. Mensen die meer willen weten, kunnen hun vraag stellen via info@devestingdriehoek.nl  

Geef een reactie