Politie maakt Jeroen blij

Deze week kreeg de wijkagent van Molenlanden een verzoekje waar hij graag aan mee wilde werken. Jeroen, een jongen met autisme, had geregeld om een stoeptegel met daarop een lieveheersbeestje erop te laten plaatsen bij hem in de speeltuin in Giessenburg. Deze tegel staat als oproep om het pesten tegen te gaan.

Vanwege zijn autisme wordt Jeroen niet altijd goed begrepen door andere kinderen en is hij vaak het doelwit van pesten. Jeroen hoopt dat door het plaatsen van deze stoeptegel het pesten zal gaan stoppen. De wijkagent hoopt dit uiteraard ook en werkte graag mee om Jeroens grote wens om de politieauto eens van dichtbij te bekijken.

Jeroen vond het prachtig. Er werden een paar prachtige foto’s gemaakt en uit dankbaarheid had hij ook nog een heerlijke verassing voor de wijkagent.

Nu maar erop vertrouwen dat het pesten over zal gaan en Jeroen ook weer veilig en zonder spanningen buiten in de speeltuin kan spelen..

Geef een reactie