Arrestatieteam houdt man (28) aan na inval in woning Gorinchem

Een arrestatieteam van de politie heeft donderdagavond 15 april 2021 in een woning aan de Ravelijn een 28-jarige man uit Gorinchem aangehouden. Bij de politie was informatie binnengekomen dat de man in het bezit zou zijn van één of meerdere vuurwapens.

Tekst en foto’s © Hulpdiensten Gorinchem

Omstreeks 20.00 uur viel het arrestatieteam de woning binnen. De 28-jarige man werd aangehouden en is naar een politiebureau gebracht. Een rechercheteam van de politie kwam vervolgens ter plaatse om de woning en auto van de verdachte te doorzoeken. Hierbij werd geen vuurwapen aangetroffen.

Wel vonden agenten munitie en tientallen grammen aan soft- en harddrugs. De drugs en munitie zijn in beslag genomen. De man zit nog vast, zo laat een politiewoordvoerder vrijdagmiddag weten.

previous arrow
next arrow
Shadow
Slider

Geef een reactie