Kennis en inspiratie voor startende ondernemers

In 2021 organiseert Rabobank drie edities van “RaboInspiratiesessie” met iedere keer verschillende thema’s. De eerste editie met als thema ‘Droomstart: een fiscaal juridische verkenning’ stond oorspronkelijk op 20 april, maar is (corona) verplaatst naar 11 mei. Robert Knoops laat je aan de hand van feiten en fabels zien wat je nodig hebt voor een goede start. De andere inspiratiesessies staan gepland op dinsdag 12 oktober en dinsdag 16 november.

Droomstart: een fiscaal juridische verkenning

Feiten of Fabels? Een BV is pas interessant bij een winst van 150.000 euro. Een modelovereenkomst heb je nodig om geen dienstbetrekking te hebben met een klant. Algemene Voorwaarden heb je alleen nodig als je een grote onderneming hebt. Robert Knoops, ondernemer en fiscaal jurist bij Rokade Advies, zet deze en andere stellingen in tijdens de inspiratiesessie om je goed te positioneren voor de start van je onderneming.

Programma
16.30 – 16.40 uur   Welkomstwoord door René Kerstens, directeur Coöperatieve Rabobank 
16.40 – 17.10 uur   Inspiratiesessie door Robert Knoops
17.10 – 17.30 uur   Ruimte voor vragen en onderlinge dialoog

Schrijf je nu in voor de inspiratiesessies!

De inschrijving is geopend. Schrijf tijdig in, het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.

Schrijf je nu in

Ken je iemand die erover nadenkt om voor zichzelf te beginnen of al begonnen is? Attendeer hem/haar op onze Inspiratiesessies zodat jullie beiden kunnen profiteren van dit kennisnetwerk!

Geef een reactie