Hoe bevrijd je een schaap…………………………….nou gewoon met een slijptol!!!!

Dinsdagmiddag reedt de Dierenambulance Vianen naar Gorinchem toen de medewerkers ineens een schaap zagen dat in een afzetnet was gewikkeld. Toen zij dichterbij het schaap kwamen bleek dat er ook nog schrikdraad bij zat. Het arme dier lag te shaken bij elke schok en was kort ademig, mede omdat het net super strak om het dier heen zat.

Terwijl de ambulance medewerkers aan het tobben waren om het net los te knippen stopte Chris van de firma Monta Packing omdat hij het geploeter zag. Hij bood aan om te helpen met een slijptol.

Dat hoefde hij geen 2x te vragen en en Chris begon. Met de slijptol kregen ze samen het met ijzerdraad doorweven net snel los.Daarbij liepen ze wel nog een optater van het schrikdraad op. Na noeste arbeid werd het schaap bevrijd.

Het schaap kon eerst niet op zijn pootjes staan maar na verloop van tijd ging het beter. Toen hebben de ambulance mensen het dier weer in de wei bij de familie gezet en al snel liep hij naar hen toe.

Dierenambulance Vianen is Chris erg dankbaar en zijn altijd supertrots op mensen zoals hij die direct inspringen als dit nodig is,

foto Dierenambulance 1
foto Dierenambulance (2)
foto Dierenambulance (3)
foto Dierenambulance (4)
foto Dierenambulance (5)
foto Dierenambulance (6)
previous arrow
next arrow
 
Shadow

Geef een reactie