Wegwerkzaamheden Banneweg Gorinchem

Vanaf volgende week 17 mei starten we met het laatste deel van de eerste fase van de werkzaamheden aan de Banneweg. Omdat de we bij de werkzaamheden een belangrijke gasleiding kruisen hebben hiermee moeten wachten tot na de winter.De bedoeling is dat we in de resterende weken van mei en eerste weken van juni een duiker onder de Banneweg, ter hoogte van de Stalkaarsen, gaan vervangen. Een duiker is een buis tussen twee watergangen.

foto’s: Rivas website

f

De werkzaamheden aan de duiker starten in week 21, dat is na het pinksterweekend. In de week ervoor, vanaf maandag 17 mei gaan de nuts-bedrijven aan de slag met het omleggen van kabels en leidingen. Zowel tijdens de werkzaamheden van de nuts-bedrijven als tijdens het vervangen van de duiker kan het autoverkeer langs het werk rijden.

Er zijn wel delen afgezet en er is daardoor kans op enige vertraging. Voetgangers en fietsers worden omgeleid of langs het werk geleid. Let goed op de borden en volg de aanwijzingen van het aanwezige personeel.

foto

Wil je op de hoogte te blijven van de wegwerkzaamheden? Kijk dan op deze Facebookpagina

Geef een reactie