Volgende etappe Bagijnenwalstraat

De nieuwbouw De Helden van Gorkum in de Bagijnenwalstraat en de Lindeboom gaat gestaag verder. De dakpannen liggen erop en het meeste glas zit erin. Uiteraard moeten er in de woningen nog wel werkzaamheden verricht worden. Ook de steigers zijn afgebroken en ontstaat er al een aardig beeld van de toekomstige straat.

Foto’s: GP-buro/Astrid Wijdekop

Maar de straat is nog niet gereed. Op en onder de grond moet nog van alles gebeuren. O.a. trotters, beplanting, riolering en bestrating.

Als je de locatie kent, weet je dat je hier zo de vestingwal oploopt. De bewoners van de herenhuizen kijken door het groen direct uit op het water achter de wal. Tegenover de herenhuizen staan 8 rijwoningen met heerlijk zonnige tuinen en aan de Lindeboom komen nog eens 5 woningen met zicht op het plein met sportveldje.

De Helden van Gorkum kent ook 8 eengezinswoningen in de vrije huursector. Deze woningen zijn gelegen aan de Bagijnenwalstraat en Lindeboom en variëren in grootte van 131 m2 tot 144 m2. De woningen zijn voorzien van een volledige keuken en moderne badkamer en worden opgeleverd inclusief wand- en vloerafwerking.

De woningen zijn beschikbaar per augustus/september 2021. De huurprijzen voor deze woningen zijn vanaf €1.220,- per maand.

Bagijnenwalstraat vanaf Heerenlaantje naar Nieuwe Walsteeg

Geef een reactie