LUSA in de spotlight in theater Peeriscoop

In het weekend van 12 en 13 juni zullen de kinderen van LUSA in de ‘spotlight’ staan bij Theater Peeriscoop. ‘Opgeruimd!’ is een voorstelling vol dans, zang en toneel die u zeker niet wilt missen. Deze voorstelling zal alleen live gestreamd worden. De voorstelling op zaterdag 12 juni komt om 19:30 uur uw huiskamer binnen. De voorstelling op zondag 13 juni begint om 14:30 uur.

LUSA (Fotograaf van LUSA)

Dames en heren: goedendag, welkom bij het Gorinchems Journaal. Overal in Gorinchem vinden rellen plaats door jongeren, die in het spotlicht willen staan. Hun theaterenergie is niet langer te beteugelen en leidt op verschillende locaties tot plotselinge uitbarstingen van zang, dans en toneel.

Deze jongeren doen er alles aan om bezig te kunnen blijven met hun passie, maar wat betekent dat voor onze mooie vestingstad? Schoont deze frisse wind de boel juist eens lekker op? U bent van harte welkom bij de musicalvoorstelling ‘Opgeruimd!’ en bent zo getuige van de theatrale sporen, die deze rebellerende jongeren achterlaten.

In het 13e seizoen haalden de kinderen van LUSA de bezem door hun toneelzolder. Zo kwamen ze allerlei moois tegen. Van oude klassiekers tot niet eerder ontdekte schatten. En een sneak preview van de nieuwe show. Bij elkaar geveegd vormen ze een bonte collage van zang en dans voor het hele gezin. Opgeruimd op weg naar de zomer!

Voor de livestreamtickets betaalt u € 7,50 als u alleen kijkt en voor € 10,00 mag de hele huiskamer meegenieten. Tickets kopen kan via www.peeriscoop.nl, tab ‘Livestream Tickets’.   

Geef een reactie