Scooterrijder rijdt door na botsing met motor in Gorinchem

Op de Havendijk in Gorinchem heeft in de nacht van woensdag 2 op donderdag 3 juni 2021 een aanrijding plaatsgevonden. Het ongeval gebeurde omstreeks 01.50 uur op de kruising met de Burgstraat. De scooterrijder kwam vanaf de burgstraat en botste tegen de motorrijder die op de Havendijk reed.

Tekst en foto’s © Hulpdiensten Gorinchem

De scooterrijder heeft na de botsing de plaats van het ongeval verlaten. De motorrijder kwam ten val en raakte gewond. Politie en een ambulance kwamen met spoed ter plaatse. De man is overgebracht naar het ziekenhuis. Een politiewoordvoerder laat donderdagmiddag weten dat er nog niemand is aangehouden. De zaak is nog in onderzoek.

foto Max Liet (16)
foto Max Liet (17)
foto Max Liet (18)
foto Max Liet (19)
foto Max Liet (20)
foto Max Liet (21)
previous arrow
next arrow
 
Shadow

Geef een reactie