Nieuwbouw Van Zomerenlaan

Op de locatie van de Van Zomerenlaan en D.F. Pauwstraat is Poort6 bezig met de voorbereiding van de nieuwbouw van bijna 80 duurzame huurwoningen. Er ligt een stedenbouwkundig plan dat Poort6 vertaalden naar een concept bestemmingsplan. Dit wordt bij de gemeente ingediend. Poort6 vindt het belangrijk om uw mening te horen, daarom lichten zij het plan graag toe in een filmpje. 

Hierop is te zien hoe het er in die buurt straks uit komt te zien qua indeling, straten, parkeren en groen. Zodra het plan is goedgekeurd, wordt het uitgewerkt op woningniveau. Hierbij moet je dan denken aan de uitstraling van de woningen, de plattegronden en de huurprijzen. Daarover is op dit moment nog geen informatie. 

Geef uw reactie
Ook kunt u Poort6 suggesties meegeven voor de verdere uitwerking. 

Reactieformulier invullen

Nieuwbouw aan de Van Zomerenlaan in de Haarwijk (Poort6)

Geef een reactie