Stroomstoring in Gorinchem geeft problemen voor ambulance

Het lijkt erop dat we moeten gaan wennen aan een stroomstoring. nog maar kort geleden hadden we te maken met een stroomstoring waar bijna 7000 huishoudens flink last hadden. Woensdagmiddag hadden nu opnieuw weer ruim duizend huishoudens te maken met een flinke storing. De storing trof huishoudens in de postcodegebieden 4204 en 4205.
foto’s: GP-buro

De monteurs van Stedin waren snel ter plaatse om de stroomstoring te verhelpen. De tijd van de stroomstoring zorgde toch voor andere moeilijkheden. De stroomstoring trof ook de Vroedschapstraat. Boven het gymnasium Camphusianum zijn ook een aantal woningen gesitueerd. Een van de bewoners moest naar het ziekenhuis vervoerd worden, alleen waren ook de liften stilgelegd door de storing.

De ambulancemensen riepen de brandweer erbij. Dit werd een hoogwerker van de brandweer Leerdam. De ambulances mensen zochten de kortste weg die wel zonder lift bereikt kon worden en dat was het platte dak. Keurig werd de patiënt (onder belangstelling) met de hoogwerker naar beneden gebracht, waar zij met vereende krachten keurig in de ambulance kon worden verder gelegd en vervoerd.

Geef een reactie