Samenwerking Natuurcentrum en De Vitamine Kantine van start!

Ruim een jaar geleden maakte het Natuurcentrum Gorinchem voor het eerst kennis met De Vitamine Kantine. Het concept van gezonde voeding, gemaakt van verse producten, sprak hen direct aan. Kort geleden beiden opnieuw in gesprek gegaan en nu kondigen zij met trots een samenwerking aan. Vanaf 15 juni gaat De Vitamine Kantine in de keuken van het Natuurcentrum aan de slag. Alles wat uit de keuken komt wordt gemaakt door de koks van De Vitamine Kantine.

Bron: Natuurcentrum

Het Natuurcentrum blijft zelf zorgen voor de ontvangst en gastvrijheid. Men ziet er naar uit. De prachtige locatie wordt iedere keer een stapje mooier. Na de recente opening van de nieuwe waterspeelplaats en de verplaatsing van hun moestuin gaan zij nu aan de slag met de verdere professionalisering van de keuken, het terras en de vergaderzalen.

Iedereen is 7 dagen per week tussen 9 en 17 uur welkom. Meen heeft straks een nieuwe kaart met herkenbare gerechten tegen een betaalbare prijs en natuurlijk blijven ook hun bekende pannenkoeken en tosti’s verkrijgbaar. De overeenkomst is getekend, zij gaan aan de slag. Je bent van harte welkom!

Foto: Ondertekening samenwerkingsovereenkomst
links Marco van der Burg, eigenaar De Vitamine Kantine
rechts Michael Filmer, penningmeester van het Natuurcentrum Gorinchem

Geef een reactie