Timmerdorp met coronamaatregelen

De organisatie van Timmerdorp Gorinchem is er zo goed als zeker van dat het evenement dit jaar zal doorgaan. Dit jaar zal het Timmerdorp dan gehouden van 23 t/m. 27 augustus. De jeugd van Gorinchem kan dan op een heerlijke manier hun zomervakantie afsluiten voor de scholen weer beginnen. Het thema dit jaar is: “Ridders, Kastelen en Jonkvrouwen”.

Kaartverkoop
Je kunt een kaartje kopen bij Speelgoedbank Gorinchem aan de Gasthuisstraat 34. Zaterdag 10 en zondag 11 juli zal de Speelgoedbank zijn geopend van 10:00 tot 16:00 uur voor de kaartverkoop. Zolang er kaarten beschikbaar zijn, zal de Speelgoedbank deze blijven verkopen tijdens de normale openingsuren:
Woensdag 10:00 – 16:00
Vrijdag 10:00 – 16:00
Zaterdag 10:00 – 16:00 

Op de sociale media van Timmerdorp zal met regelmaat verteld worden hoeveel kaarten nog te koop zijn.

Vergeet niet om je inschrijfformulier en (een kopie van) je identiteitsbewijs mee te nemen!

Omdat de Coronacrisis veel van onze sponsoren heeft getroffen, zal de prijs voor een kaartje dit jaar €27,50 bedragen. Er zijn voldoende kaarten beschikbaar. Wij roepen ouders dan ook op on niet direct op zaterdagochtend al hun kaartjes te kopen, maar gewoon op een later moment langs te komen. Het is belangrijk dat je contant geld meeneemt, want pinnen is helaas niet mogelijk.

Mocht het Timmerdorp door nieuwe coronamaatregelen toch niet doorgaan, kan je op vertoon van het toegangsbewijs het aankoopbedrag weer terug krijgen.

Heb ik een coronatoegangsbewijs nodig?
Onze deelnemers zijn niet ouder dan 13 jaar en hebben daarom geen coronatoegangsbewijs nodig. Voor vrijwilligers geldt vanuit de overheid het dringende advies om een zelftest af te nemen, deze zullen wij kosteloos verstrekken. Een gezondheidscheck is voor deelnemers en vrijwilligers wél verplicht.

foto’s: GP-buro

Mag ik als bezoeker het veld op?
Nee. Om het evenement zo veilig mogelijk te houden zullen wij geen bezoekers toelaten.

Hoe breng of haal ik mijn kinderen?
Het brengen en halen is dit jaar toegestaan tot aan de poort. Er zullen meerdere gecontroleerde in- en uitgangen zijn zodat de kinderen zo dicht mogelijk bij hun groep afgezet kunnen worden. Aan het eind van de dag zullen de kinderen per groep naar de uitgang worden begeleid.

Geef een reactie