Geslaagde informatiemiddag over huren met zorg in Steijndeld

Rivas-locatie Steijndeld in Gorinchem opende op zaterdag 26 juni de deuren voor een informatiemiddag over huren met zorg. In de aanloop naar deze middag werden al wat afspraken gemaakt om de appartementen te bekijken. De informatiemiddag zelf werd ook goed bezocht door geïnteresseerden. Dit alles heeft geresulteerd in maar liefst zes nieuwe verhuringen.

‘Om mensen kennis te laten maken met wonen met zorg is de informatiemiddag in Steijndeld gehouden,’ vertelt Marianne van den Berg, verhuurcoördinator bij Rivas Zorggroep. ‘We wilden mensen een goed beeld geven hoe het verblijf in een huurappartement eruitziet en welke mogelijkheden er zijn. Dat er naar aanleiding van deze informatiemiddag zes appartementen zijn verhuurd is een fantastisch resultaat.’

Wil je meer informatie over huren met zorg? Bel dan naar 0183-612402.

Geef een reactie