Wielrenner ernstig gewond op Spijksedijk

Een wielrenner is maandagavond ernstig gewond geraakt toen hij in Gorinchem ten val kwam. De man reed maandag 5 juli 2021 even voor 20.00 uur over de Spijksedijk toen het ongeval gebeurde. Na de val had de man een flinke hoofdwond. Een ambulance kwam met spoed ter plaatse. De man is er slecht aan toe en ligt nu in het UMC in Utrecht. De wielrenner was niet in staat om te reageren op vragen van de hulpverleners en had geen legitimatiebewijs bij zich.

De politie deelt daarom foto’s van de fiets van de man, in de hoop dat mensen de fiets herkennen. De man fietste op de fiets die te zien is op de foto’s. Een grijze Koga Miyata. Hij kwam uit de richting van Gorinchem Oost/Vuren.

De man is ongeveer 75 jaar oud, is 1.85 – 1.90 meter lang, heeft een slank postuur en witte huid. Hij heeft een flinke bos wit haar (geen krullen). Hij droeg vanmiddag een blauwe korte broek, een vest zonder mouwen met zakken en sneakers.Mist u hem of weet u wie hij is? Bel alstublieft 112.


Update:
De identiteit van de gewonde fietser die gistermiddag was gevonden op de Spijksedijk in Gorinchem is bekend! Door uw hulp zijn we in contact gekomen met zijn naasten. Heel erg bedankt voor het delen en meedenken! Politie Lek en Merwede

Geef een reactie