Zomerprogrammaboekje 2021: Volop keuze uit plezier!

Ook deze zomer organiseert de gemeente Gorinchem het zomerprogramma voor de Gorcumse jeugd. Kinderen van 4 tot 12 jaar kunnen aan de meeste activiteiten gratis meedoen. 

Ontdek je stad

Deze zomervakantie ontdekken kinderen met speurtochten hun eigen stad. Daarnaast is er ook veel ruimte voor sport en spel. Zo zijn er voetbalspelletjes, creatieve workshops, hutten bouwen, zeskamp en nog veel meer activiteiten. 

Meer informatie en aanmelden

Basisscholen in Gorinchem delen het zomerprogrammaboekje uit aan hun leerlingen. Aanmelden voor een activiteit kan vanaf 12 juli op www.gorinchembeweegt.nl. Hier is ook te lezen welke activiteiten er allemaal te doen zijn, waar en wanneer.

Het zomerprogramma is speciaal samengesteld door lokale organisaties, verenigingen en de gemeente Gorinchem.

Geef een reactie