Denk mee over de toekomst van Gorinchem

Tijdens de jongerensessie op woensdag 14 juli

Wat vind jij de mooiste plek in Gorinchem? Wat mis je nog in de stad? Bij het opstellen van de Omgevingsvisie moeten door gemeente Gorinchem belangrijke beslissingen worden gemaakt over hoe de stad er over 10 jaar uitziet.

Daarover gaan zij graag met jou in gesprek, jij bent tenslotte de toekomst!

Wil je graag meedenken? Geef je dan op voor de jongerenbijeenkomst op woensdag 14 juli om 20:30 uur in Partycentrum Hipper door een mail te sturen naar winnubst@bureaubuhrs.nl

Eén reactie

  1. Ik wil graag wandelen met mijn hond LOS langs de rivier b.v. van Dalempoortje naar de Beatrixlaan Dalem. Nu moet ik met de auto een losloop gebied gaan zoeken. Jullie bouwen alles vol en het geld wat de hondenbezitters betalen wordt gebruikt voor speeltuinen, parken en wat de jeugd vernielt te herstellen!!!

Geef een reactie