Caravan van vakantiegangers verwoest door brand op A27

Op de A27 ter hoogte van Sleeuwijk is zondagochtend 25 juli 2021 een caravan volledig in vlammen opgegaan. De brand ontstond vlak na de Merwedebrug tussen Gorinchem en Sleeuwijk. De vakantiegangers waren onderweg naar Zeeland. De brand ontstond na een klapband. De vakantiegangers wisten de caravan los te koppelen van de auto en konden ook nog twee fietsen van de caravan afhalen.
Tekst en foto’s © Hulpdiensten Gorinchem

De brandweer van Sleeuwijk en Gorinchem kwamen met spoed ter plaatse om de caravanbrand te blussen. Tijdens de bluswerkzaamheden was de A27 in beide richtingen afgesloten. De caravan werd door de brand volledig verwoest.

De rijbaan richting Gorinchem kon na de bluswerkzaamheden worden vrijgegeven. De rijbaan richting Breda bleef langer afgesloten vanwege bergings- en reinigingswerkzaamheden. (artikel gaat verder onder de foto)

foto Max Liet (15)
foto Max Liet (14)
foto Max Liet (13)
foto Max Liet (12)
foto Max Liet (11)
foto Max Liet (10)
foto Max Liet (9)
foto Max Liet (8)
foto Max Liet (7)
previous arrow
next arrow
 
Shadow

Op facebook betoonden velen hun medeleven en wensten de vakantiegangers sterkte. De slachtoffers reageerden zelf op de steunbetuigingen.

Geef een reactie