Eenvoudig melden met Fixi

U kunt sinds kort heel eenvoudig meldingen in de openbare ruimte doorgeven met een de app Fixi. Denk bijvoorbeeld aan het melden van een kapotte lantaarnpaal, een overvolle prullenbak, een speeltoestel dat kapot is of een verkeerslicht dat niet werkt.

Fixi om snel en makkelijk te melden

Door gebruik te maken van de Fixi-app kunt u direct ter plaatse een melding doen. Uw melding wordt gekoppeld aan de locatie, u kunt foto’s toevoegen en u kunt ook zien of eerder soortgelijke meldingen zijn gedaan in de wijk.

U wordt op de hoogte gehouden van de status van de melding. Als de melding is afgehandeld, kunt u de afhandeling beoordelen.

Kies zelf hoe u een melding wil doen

De app Fixi kunt u via de Appstore of GooglePlay gratis downloaden op uw smartphone. Liever melden via de website van Fixi? Ga dan naar www.gorinchem.nl/melden.

Voor persoonlijk contact of verbetersuggesties kunt u bellen met 14 0183. De medewerkers helpen dan om de melding alsnog in Fixi te plaatsen en op te lossen.

‘Kwaliteit van leefomgeving verbeteren’

Wethouder Joost van der Geest: “Met de Fixi app kunnen we onze inwoners beter informeren. We laten zien welke meldingen bij ons al bekend zijn en we houden inwoners via de app op de hoogte van de status van de melding. Ook voor de medewerkers werkt het makkelijker om meldingen af te handelen. Elke melding helpt ons de kwaliteit van onze leefomgeving te verbeteren. Als inwoners iets signaleren wil je uiteraard graag dat het voor hen makkelijk is om dat te melden, Fixi draagt hier enorm aan bij.”

Geef een reactie