Vierde Merwedetriatlon op 26 september

Op zondag 26 september 2021 vindt de Merwede Triathlon plaats. In 2020 kon de Merwede Triathlon door Corona helaas niet doorgaan. Het Caribabad is medeorganisator van dit sportieve Gorinchemse evenement. De Merwede Triathlon is een samenwerking tussen Da vinci College, Extra Runners, Fysio PP, Gorinchem beweegt en Typhoon.

Dit jaar hoopt men wel de vierde editie van de Merwede Triathlon te kunnen houden. De Merwede Triathlon is een 1/8e triathlon. Een ideale trainingsronde voor de getrainde triatleet en een ware uitdaging voor de Gorcumse breedtesporter. De Merwede Triathlon zal worden georganiseerd voor de individuele atleet, en voor sporters die in teamverband de uitdaging uit willen gaan. (artikel gaat verder onder de foto)

archieffoto 2019 – GP-buro

500 meter zwemmen, 20 kilometer fietsen, 5 kilometer hardlopen voor de echte triahtlon. Voor de kinderen is er de KidsTriathlon die voorafgaand aan de volwassen versie zal plaatsvinden. Deze Triathlon bestaat uit 150 meter zwemmen, 4 kilometer fietsen en 1,2 kilometer lopen. Daarnaast is er tevens een Para Triathlon.

Meedoen aan de Merwede Triathlon? Dan kan natuurlijk! Je kunt individueel deelnemen of in een team. En kinderen tussen de 8 en 14 jaar kunnen deelnemen aan de Kids Triathlon. Meer informatie over de Merwede Triathlon of inschrijven: https://merwede-triathlon.nl/

archieffoto 2019 – GP-buro

Geef een reactie