Fietsers gevallen, een van de kinderen loopt hersenschudding op

Politie Lek en Merwede kreeg woensdag een prio1 melding om samen met de wijkagent van Hardinxveld-Giessendam naar de Dwarsweg te Giessenburg. Daar zou een kindje buiten kennis zijn door een val uit een fietszitje. Eenmaal op locatie bleek de ambulance er ook al te zijn en zich over het gezin met 3 kinderen te hebben ontfermd. Het gezin was op vakantie in de Molenlanden en gezellig aan het fietsen in de regio om de omgeving te verkennen.

Toen zij ergens wilden omdraaien kwamen vader en moeder beiden ten val waarop twee kinderen met het hoofd tegen het asfalt kwamen. Daarbij raakte er één kind bewusteloos. Na onderzoek bleek dat dit kindje hierbij vermoedelijk een hersenschudding opliep en voor onderzoek naar het Beatrixziekenhuis moest.

Meer info is niet bekend.

Geef een reactie