Foodtruch Festival Hoppaaa tussen de buien door

Eindelijk weer beweging in onze vestingstad. Na de coronacrisis ons toch weer eens kunnen uitleven op een festival. Natuurlijk nog met inachtneming van de bekende maatregen. Daarnaast kwam het festival Hoppaaa nog goed tussen de vele aangekondigde regenbuien heen. De meeste regen viel in de nacht van zaterdag op zondag.

Het festival trok ook redelijk publiek. Testen vooraf hoefde niet bij het betreden van het terrein Buiten de Waterpoort. Na betalen van een entreeprijsje even de handen reinigen en dan kon men naar een aangegeven vaste plek om te genieten van de hapjes en drankjes bij de vele foodtrucks. Meisjes met een rode ballon gaven van ver al aan waar een plaats aan tafel vrij was.

Ook was er vermaak voor de jongere bezoekers. Relmatig kon men genieten van livemuziek. Hoppaaa mag gerust nog eens op herhaling in Gorinchem.

foto GP-buro (1)
foto GP-buro (10)
foto GP-buro (6)
foto GP-buro (2)
foto GP-buro (3)
foto GP-buro (9)
foto GP-buro (4)
foto GP-buro (5)
foto GP-buro (7)
foto GP-buro (8)
previous arrow
next arrow
 
Shadow

Geef een reactie