Klanten voedselbank kunnen naar voorstelling de Rattenvanger

Voor klanten van de Voedselbank hebben tijdens de uitgifte van boodschappen een flyer ontvangen. De flyers kwamen van Theater Peeriscoop. Klanten werden uitgenodigd om zich op te geven voor een van de schitterende voorstellingen van “De Rattenvanger.

Wilt u gratis kaartjes bemachtigen?

Dat kan via Info@peeriscoop.nl
Bellen mag ook: 0183-690022

De rattenvanger

Vele eeuwen geleden verbleven de graven van Holland in de prachtige tuin van het Tolhuis. Deze zomer is het de beurt aan de acteurs van De Rattenvanger. Zij nemen u mee met livemuziek, poppen en heel veel humor naar een stad vol… ratten.

Hamelen is in handen van de ijdele burgemeester Snijder. Hij belooft iedereen een schone stad maar dan moet je wel voor hem juichen en buigen. Dus alle mensen doen mee want de burgemeester is fantastisch en een schone stad wie wil dat nu niet? Hamelen is geweldig. Zolang je maar niet klaagt. Op een avond wordt er op de deur van Snijder geklopt. Als hij opendoet hoort hij de klank van de magische fluit en staart hij in de ogen van duizenden ratten…

Na een voorjaar vol lockdowns, avondklokken, annuleringen en verplaatsingen is theater Peeriscoop vol goede moed aan de zomer begonnen. Op 29 juni hadden zij twee uitverkochte voorstellingen van Peter Pannekoek in onze dependance De Nieuwe Doelen (DND). Een dag daarna vond in DND de eerste voorstelling van “Hugo de Groot plaats, de Musical” en op vrijdag de zeer geslaagde première.

In de tuin bij het Tolhuis, Molenstraat 109, Gorinchem

Nu komt er weer iets leuks. Ida van Dril en Michiel Schreuders nemen, door het spelen van een serie van 10 pop-up buitenvoorstellingen, afscheid van “De Rattenvanger”. In de prachtige tuin van het Tolhuis komt Hamelen nog één keer tot leven. Een schitterende pop-up voorstelling in de buitenlucht voor iedereen vanaf 6 jaar. Vanwege de maatregelen omtrent Corona speelt de voorstelling meerdere keren op een dag voor een select gezelschap.

Voorstellingen

  • Woensdag 11 augustus – 13.30 en 15.30 uur
  • Donderdag 12 augustus – 13.30 en 15.30 uur
  • Vrijdag 13 augustus – 13.30 en 15.30 uur
  • Zaterdag 14 augustus – 13.30 en 15.30 uur
  • Zondag 15 augustus – 13.30 en 15.30 uur

Geef een reactie