Wandelen om geld in te zamelen

Tijdens hun werk komen surveillerende agenten veel verschillende mensen tegen. Vandaag kwamen zij een wandelend stel tegen. Dit waren Angela en Joop en en die wilden de agenten graag even in het zonnetje zetten. De twee zijn bezig om een route van wel 700 kilometer door Nederland heen te lopen.

Met deze wandeltocht zamelen ze geld in voor hun stichting: Asian Kidz Support. Deze stichting zet zich in voor minderbedeelde kinderen in Azië. Door middel van donaties kunnen Angela en Joop sanitaire voorzieningen, educatie en mobilisatie voor gehandicapte kinderen realiseren.

Mocht het u nu leuk lijken om een stukje met deze prachtige mensen mee te lopen dan kunt u een e-mail sturen naar: wandelmee@asiankidzsupport.nl en dan kunt u voor 15,00 euro een mooi stukje met hun mee wandelen en het goede doel sponseren.

Gorkums Nieuws maakt ook graag een plaatsje vrij voor dit prachtige initiatief.

Geef een reactie