Gevarieerde kunstlessen bij Senioren Atelier

Na het speciale zomer lesblok van afgelopen weken gaat het Senioren Atelier Gorinchem door op de donderdagochtenden. Er is met diverse inkt soorten gewerkt, met klei en Raku stook techniek en achter glas schilderen. Bij deze gevarieerde kunstlessen wordt de lesinhoud door de cursisten bepaald. De lessen zijn op donderdagochtend van 10.00 tot 12.00 in de ULO op de eerste verdieping. Goed toegankelijk met de lift. Het nieuwe lesblok start op 19 augustus.
eigen foto

De lesblokken bestaan steeds uit zes opeenvolgende lessen. Er is een beperkt aantal plekken per les beschikbaar zodat we ruime afstand en met goede ventilatie veilig kunnen werken in het tekenlokaal. In een lesblok van zes opeenvolgende weken maken de cursisten kennis met een verschillende creatieve technieken, kunststromen en materialen. 

Na een introductie van de techniek en voorbeelden van de kunstwerken die diverse kunstenaars maken gaan de deelnemers aan de slag. Ze maken een ontwerp om zelf uit te voeren. Voor velen is het werken met creatieve technieken een verrassing; het actief bezig zijn met ontwerp, potlood, verf en papier zorgt haast vanzelf voor bijzondere resultaten. Samen met de cursisten bepalen we de inhoud van het lesprogramma. Er is ruimte voor inbreng van eigen ideeën. Wie liever individueel verder wil werken aan een kunstwerk krijgt daarbij natuurlijk begeleiding. Ervaring is niet nodig. (Meer tekst onder foto)

Marleen van Zwienen

De kosten voor het lesblok van 6 lessen bedragen € 75. Daarbij komt per les een klein bedrag aan materialen (ongeveer € 2,50) dit hangt af van de techniek en het persoonlijk verbruik.

De workshop wordt georganiseerd door Atelier Gorinchem. Docent is beeldend kunstenaar Marleen van Zwienen, die in haar eigen werk glas en textiel combineert met o.a. druktechnieken gebruikt. 

Lestijden: donderdag van 10.00 tot 12.00. U kunt elke week instappen in een lesblok en betaalt dan de resterende weken. U hoeft dus niet te wachten tot er een nieuw lesblok start. De lesblokken bestaan uit zes lessen. Deelname is per lesblok.

Locatie: ULO, hoek Boerenstraat/Zusterstraat te Gorinchem.

Inschrijven via www.ateliergorinchem.nl 

Meer informatie Atelier Gorinchem 06 55962895 of info@ateliergorinchem.nl

Geef een reactie